30-vuotiaan hevosen ruho piti käyttää villikissojen ruoaksi. Uskomaton muutos...

Oletko koskaan huomannut ranteissasi olevia renkaita? Katso millainen tulevaisuus niihin on kirjoitettu

Ihmiset ovat aina olleet kiinnostuneita tulevaisuudestaan, joten erilaisia tapoja saada tietoa siitä testataan tai jopa vihjeitä siitä, mitä elämissämme tapahtuu. Näin ennustaminen ja käsistä lukeminen on saanut alkunsa. On monta tapaa selvittää tulevaisuutta, osa käyttää kortteja, toisen kahvinpuruja, osa katsoo tähtiä tai kristallipalloa.

Käsistä lukeminen on myös suosittua, mutta vain harva tietää, että tulevaisuutta voi lukea myös ranteista, missä Rascetta-linjat, tunnetaan myös rannekorut, ovat. Nämä pienet rypyt ovat pitkäikäisyyden linjoja, mutta ne tarjoavat myös tietoa terveydestämme, varallisuudesta ja sosiaalisuudesta.


linie-pas


Jokainen kolmesta Rascetta-linjasta ennustaa 30 vuotta ihmisiästä. Linjan tulisi kiertää rannetta juuri peukalon ja pikkusormen yllä, mutta jos linjat ovat lyhyitä, on eliniän odotus alle 30 vuotta.

Linja 1 

Selvästi merkitty ensimmäinen Rascetta-linja tarkoittaa, että henkilö elää terveellistä elämää. Jos linja pätkii, on se merkki virtsausongelmista ja naisten keskuudessa hedelmöittymisongelmista (nuorempana kuukautisongelmista, vanhempana hedelmöitysongelmista).

Linja 2

Jos toinen linja on huomattava, takaa se hyvän terveyden. Lisäksi se osoittaa taloudellista menestystä; mitä syvempi, sitä paremmat eväät talouspuolelta saamme.

Linja 3

Kolmas linja osoittaa menestystä henkilön sosiaalisessa elämässä. Mitä selvempi linja on, sitä korkeampi sosiaalinen status henkilöllä on.

Kolmas linja osoittaa myös vahvoista suhteista perheen ja ystävien kanssa. Ihmiskäsi on täynnä salaisuuksia.
ręka-1


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : aweita.pe

Reply