22 vuotta sitten, sen partneri loukkaantui vakavasti. Siitä lähtien tämä määrätietoinen haikara on löytänyt tiensä ihmisten sydämiin

15 syytä miksi sinun pitäisi lopettaa maidon juominen HETI! Syy 15 on järkyttävin!

Kun me olimme nuoria, meille toistettiin miten meidän tulee juoda maitoa tullaksemme vahvoiksi ja terveiksi. Elämä ilman maitoa on mahdotonta! On hyvä juoda lasi maitoa aamupalalla tai illallisella vahvistaaksemme luita ja pitääksemme sairaudet poissa.  

Uusi tutkimus kuitenkin osoittaa, että maito ei olekaan niin hyvä asia. Maito vaikuttaa meihin, mutta ei sillä tavalla kuin toivomme. Luettuasi nämä faktat, mielipiteesi maidosta voi muuttua ja mietit onko maidon juominen sittenkään niin tärkeää.


krowa


1. Maito sisältää vitamiineja ja mineraaleja mutta myös happamia eläinproteiineja ja antibiootteja, mitä lehmät saaneet rehuista. Nuo aineet aiheuttavat enemmän haittaa kuin hyötyä!

1


2. Ihmiset ovat ainoita, jotka juovat toisen eläimen maitoa, jopa aikuisena ja maito voi aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä.

2


3. Ihmiset hyödyntävät lehmiä ja niiden maidoneritys on asetettu ihmisten tarpeiden mukaan. Lisää shokeeraavia faktoja löydät seuraavalta sivulta!

3


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : lifebuzz.com/cows-milk

11 Comments

 1. nikt
  • Maciek Sma
 2. Mr. Adam
 3. Halny
 4. Alcia
 5. Jula
 6. Jula
 7. Kacper Wozniak
 8. Jakub
 9. pelo111
  • Aleksandra

Reply