Se oli yksinkertainen kävely pitkin rantaa... Hän ei odottanut että hän saisi todistaa läpimurron tietämyksessä ilveksestä!

Tämä nainen kadotti käsilaukkunsa lompakoineen luottokortteineen. Et voi uskoa kuka antoi hänelle viimeiset rahansa!

Nainen kuvassa on nimeltään Dominique Harrison-Bentzen. Eräänä päivänä hän kadotti käsilaukkunsa, jossa hänen lompakkonsa oli. Hän seisoi yksin asemalla kylmänä ja sateisena päivänä. Hän ei päässyt kotiin koska hänellä ei ollut rahaa lippuun.

Hän asui kaukana asemasta, niin hän ei voinut kävellä kotiin. Hän ei ollut kokenut sellaista tilannetta ennen. Nainen ei tiennyt mitä tehdä. Hän seisoi ja tärisi kylmästä. Yhtäkkiä hän näki miehen joka käveli häntä vastaan.

Hän pelkäsi miestä. Mies oli pukeutunut revittyyn takkiin, hän oli likainen ja parrakas. Hän ymmärsi nopeasti että mies oli koditon ja oli kerjäämässä rahaa. Hän astui heti syrjään. Mutta hänen yllätyksekseen mies ei kerjännyt rahaa.

1

 Hän otti 4 euroa taskustansa ja sanoi hänelle. “Ota rahat. Maksa taksista ja lähde kotiin. Täällä on kylmää ja vaarallista, “- hän sanoi matalalla äänellä.

Koditon myönsi että hän oli kerjännyt rahoja koko päivän. Dominique ei voinut ymmärtää miksi koditon teki mitä hän teki. Mies antoi hänelle säästöjään niin että hän voisi mennä lämpimään ja kodikkaan kotiinsa, ja hän pysyisi itse kylmällä kadulla. Vähän ajan päästä hän päätti löytää miehen, joka oli auttanut häntä.

2


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : heftig.co

Reply