Tämän söpön apinan emo hylkäsi sen. Yllättäen, täysin erilainen eläin alkoi huolehtimaan siitä…

Eläinten käyttäytyminen on ikuinen mysteeri ihmisille, sillä se on ennalta arvaamatonta ja joskus täysin erilaista siitä mitä odotetaan tietyiltä lajeilta. Yksi tällainen outo käyttäytyminen on miten emot hylkäävät pentunsa. Eläintarhassa syntyminen on juhlaa henkilökunnalle, sillä vankeudessa imettäminen ei ole helppoa.

Ei ihme, että venäläisen eläintarhan hoitajat ja eläinlääkärit olivat innoissaan, kun ihana apinavauva tuli maailmaan. Valitettavasti eläimen emo hylkäsi sen ja pikkuapina joutui omilleen. Eläintarhan johtaja löysi ratkaisun vaikeaan tilanteeseen.


monkey-p


Nainen vei apinan kotiinsa, missä hän asuu kissansa, Rosinkan kanssa. Jännittyneenä hän antoi eläinten tutustua toisiinsa ja yllätyksekseen, 16-vuotias kissa hyväksyi apinan heti perheen uudeksi jäseneksi ja alkoi huolehtia siitä emon lailla. Nyt apina ei päästä sijaisemoaan viereltään ja kissa hoitaa ja pitää apinan turvassa.

Eikö ole ihastuttavaa?

money-1


Kuten Venäjän tapahtumat osoittavat, eläimet pystyvät auttamaan toisiaan, erityisesti vastasyntyneitä, vaikka ne eivät ole samaa rotua. Valitettavasti kissa ei pysty imettämään apinaa, mutta eläintarhan johtaja keksi ruokkia apinaa ruiskulla.

Tämä apina oli onnekas saadessaan tavata Rosinkan.


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : youtube.com

Reply