Ranskalainen taiteilija osoittaa loistavasti, kuinka tekniikka varastaa elämäämme meiltä

Meikki tehdä ihmeitä. Katso merkillisiä muodonmuutoksia, joka pyyhkäisee sinulta pois jalat!

Kaikki naiset ovat hyvin tietoisia siitä, että meikki voi ihmeitä. Käyttämällä luomiväri, bronzers, punastua, ja korostus he voivat antaa kasvot kokonaan uuden ilmeen. Sinun tarvitsee vain tietää säännöt mallinnus- ja muotoiluun tuoda esiin mitä parhaiten oman näköisiä. Manipuloimalla valon ja varjon, käytämme lähes samoja tekniikoita että maalarit ja valokuvaajat käyttää. 

Veistää ja vahvistaa kasvonpiirteet, kannattaa käyttää vähintään kaksi vastakkaista sävyjä. Kevyempi värin tulee olla samanvärinen kuin iho, ja muut värit pitäisi olla yksi tai kaksi sävyjä tummempi. Elävät värit kirkastaa esimerkiksi otsa ja silmät, jolloin säteilevä iho, kun taas tumma veistää ja korostaa luonnosta.



22-vuotias Goar Avetisyan, nuoresta iästään huolimatta on jo haluttu ja arvostettu taiteilija. Sen sijaan, että maalaus kuvaa tai ottaa kuvia, hän muuttuu naisellinen kasvot totaalisesti.

Hän tekee sen niin hyvin, että lähes kaikki sivustot kirjoittaa siitä, ja kuvia uskomattoman muodonmuutoksia tulva sosiaalisen median päivittäin. Katso tulokset hänen työnsä!

1

2 3

4 5


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän

Reply