Ranskalainen taiteilija osoittaa loistavasti, kuinka tekniikka varastaa elämäämme meiltä

Se piti vain olla tavallinen kävely metsässä koiran kanssa. Yhtäkkiä, eläin havaitsi jotain jota ei voi selittää!

Venäläinen kuvaili koiransa, Tarzan, metsässä. Hän heitti koiralle kepin, ja katsoi miten koira toi sen takaisin. Sitten koira ei enää totellut käskyjä. Se seisoi paikallaan hetken, ja meni sitten lähellä oleviin puskiin. Omistaja juoksi koiran perään ja kuvasi koko tapahtuman.

Yhtäkkiä, kummallinen näky ilmestyi. Videossa näet kaksi ihmistä, josta yksi on ilmassa. Näyttää siltä, että henkilö leijuu. Isompi hahmo, joka katsoi tapahtumaa, oli sen lähellä. Kun koira alkoi haukkumaan, ne lähtivät karkuun metsään.
Olen katsonut videota monta kertaa, ja en osaa sanoa mitä mieltä olen siitä. Osaatko sinä? Mitä mieltä olet siitä? Se on kuitenkin Venäjä – kaikki on mahdollista siellä!

1

2Leijumisilmiö ei ole koskaan tieteellisesti todistettu. Se on hurmannut ihmisiä jo ikiajoista. Ilmeiesti ”the Arab Carmelite” omisti sellaisia taitoja – Mariam Baouardy, Mariavitismin perustaja – St. Maria Francis Kozłowska, ”the yogi” – Subbayah Pullavar, muslimilainen fakiirr – Shirdi Sai Baba, Wladislaus of Gielniów ja Father Pio. Ehkä tämä venäläinen lapsi kuuluu ryhmään?


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : youtube.com

Reply