Ällöttävä fakta viikunoista, mitä kukaan ei kerro. Niiden sisällä on salaisuus

Erityisen kaunis nainen kosketti naimisissa olevaa miestä ostoskeskuksessa. Miehen reaktio saa sinut hymyilemään

Miten sinä reagoisit jos seksikäs nainen tai kuuma kundi koskettaisi sinua julkisella paikalla? Olisitko imarreltu vai astuisitko sivuun? Ostoskeskuksessa vierailijat joutuvat tämän käytännön pilan kohteeksi kokeilumielessä. Haluttiin testata miten ihmiset reagoivat, kun vieras henkilö koskettaa. Ensin testattiin miehiä.

He lähettivät upean naisen pokailemaan rullaportaiden luona. Hän valitsi miehiä, joilla oli vihkisormus tai jotka olivat kumppaneineen ja flirttailumielessä kosketti miesten käsiä.

touch-experiment1Sitten roolit vaihdettiin ja nuori komea mies vietteli naisia. Ja jotta kukaan ei puhu syrjinnästä, myös homoseksuaaliset suhteet otettiin huomioon. Videolla näet naisen ottavan kontaktia naisten kanssa ja samalla lailla mies miesten kanssa. Koe päättyy tilanteeseen, missä mies koskettaa toisen miehen kättä ja antaa signaalia seurata. Epäröimättä hän seuraa rullaportaisiin.

touch-experiment2


Suosikkiosani on miehen reaktio, joka vain hymyili ja osoitti sormusta sormessaan. Kun kaunis nainen flirttaili hänen kanssaan, mies osoitti selvästi, että ei ole kiinnostunut. Hänen vaimo saa olla ylpeä uskollisuudesta.


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : Fanpage.it

Reply