Mietitkö koskaan miltä kauneuskilpailijat näyttävät kun he eivät ole lavalla? Tässä 15 yksityiskuvaa kauneuskilpailijoista ympäri maailmaa.

Kauneus on naisen suurin vara ja ase. Ei ihme, että naiset ovat pitkään kilpailleet kauneimman naisen tittelistä ja tehneet tästä suurimman tavoitteensa elämässä. Ulkoinen kauneus on hyvin arvostettua tämän päivän maailmassa ja siksi moni pyrkiikin täydelliseen ulkonäköön.
Nopein tapa parantaa ulkonäköä on meikki ja tämän vuoksi emme jätä tilaisuutta hyväksi käyttämättä ja katsoa kuvia julkkiksista viihdealalta , jotka ovat julkaisseet kuvia ilman meikkiä. Lavameikki, mikä peittää virheet, ei ole yksinomaan julkkisten käyttämää, mutta myös näiden kauneuskilpailuihin osallistujien käyttämä.


miss-p


Kauneuskilpailutytöillä on kaunis meikki ja kauniit hiukset, asu on huolella valittu. Mutta kun valot sammumat, meikit pestään ja heistä tulee tavallisia tyttöjä.
Osa näyttää tylsiltä, toiset tyttömäisiltä ja toiset näyttävät paremmalta luonnollisena kuin meikkinaamari päässä. Tässä 15 maailman kauneinta naista, ilman liioiteltua meikkiä, hiuksia ja ripsipidennyksiä. Mitä pidät näistä kaunokaisista luonnollisina?

1. Diana Harkusha, Panno Ukraina 2015

miss 1


2. Pia Alonzo Wurtzbach, Miss Universe 2015

miss 2


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : brainberries.co

Reply