30-vuotiaan hevosen ruho piti käyttää villikissojen ruoaksi. Uskomaton muutos...

Et usko mitä vaikutuksia vain 45 sekunnin hieronta tässä paikassa tekee!

Ihmisen vartalossa on lukemattomasti monimutkaisia yhteyksiä ja kaikki elimet ovat riippuvaisia toisistaan. Kukaan, joka seuraa viimeisimpiä lääketieteen tutkimuksia tai muinaisia hoitotekniikoita ei ylläty, kun sanotaan, että on tärkeää hoitaa koko vartaloa, ei vian yhtä oiretta tai ongelmaa. Hieronta on erittäin hyvä tapa hoitaa terveyttämme. Hieronta auttaa myös rentoutumaan ja lepäämään.

Ongelma on vain, että uskomme, että meidän pitää luottaa vain kallisiin asiantuntijoihin jotka koskevat hieman ja vievät puolet palkasta siitä. Onneksi on helpompiakin tapoja mitä käyttää ilman asiantuntijaa. Usein hieromme otsaa kulmakarvojen välissä stressaavissa tilanteissa. Tämä intuitiivinen tapa ei ole olemassa ilman hyvää syytä.

preview-650x341-98-1468166871

Vaistot eivät petä! Tämän paikan hierominen parantaa keskittymistä, vähentää pään särkyä ja rentouttaa silmiä, erityisesti jos sinun on keskityttävä tietokoneen näyttöön tai kirjaan. Mitä voimme tehdä parantaaksemme tämän hieronnan laatua? Paina kevyesti aluetta kulmakarvojen välissä ja siirrä sitten sormiasi ylös ja alas parin sentin verran.

Toista hierontaliikettä 45-60 sekunnin ajan. Asiantuntijat sanovat, että tämän alueen hierominen vähentää stressin aiheuttamaa jännitystä. Se parantaa myös kasvojen ilmettä. Joten ensi kerralla kun saat päänsäryn, kokeile hieroa tätä aluetta ensin!

pils


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : brightside.me

Reply