Valkoinen amerikkalainen nainen synnyttää mustat kolmoset! Miten se on mahdollista?

Valkoinen amerikkalainen nainen synnyttää mustat kolmoset! Miten se on mahdollista?

Eräs pari aiheutti kaaosta Yhdysvalloissa kun he perustivat perheen todella erikoisella tavalla: lapsen adoptoimisen sijaan he adoptoivat eläviä alkioita. Aaron ja Rachel Halbert olivat onnellisesti naimisissa. Pian kihlautumisen jälkeen, he menivät naimisiin.

He haaveilivat lapsista, jotka täyttäisivät heidän kodin ilolla ja naurulla. Valitettavasti tämä ei ollut mahdollista lääketieteellisistä syistä. Tämän vuoksi pari päätti perustaa perheen toisella tavalla.


adoption-of-embryos-pas


Näin Halbertin perheeseen tuli kaksi mustaa lasta, poika ja tyttö. Pari saavutti onnensa, mutta kun he kuulivat Kansallisesta Alkion luovutuskeskuksesta, halusivat he tehdä perheestä vielä isomman. Keskus säilyttää alkioita, mitä ei haluta pitää tai mitkä tuhottaisiin muussa tapauksessa.
Niitä säilytetään pareille, jotka eivät voi saada lapsia, mutta haluavat in vitro-prosessiin. Halbertit ovat upeat vanhemmat kahdelle adoptoidulle lapselle. Tarina jatkuu seuraavalla sivulla.
adoption of embryos (5)


Alkiot istutettiin Racheliin ja 9 kuukauden päästä hän synnytti mustat kolmoset! Vaikka Rachel, joka heidät synnytti ja on heidän äiti, hänellä ja lapsilla ei ole mitään yhteistä geneettisesti, koska munasolu ei kuulunut hänelle. Uutiset valkoisesta naisesta, joka synnytti mustat kolmoset aiheutti sensaation. Rachel sai kolme tervettä lasta.

 

adoption of embryos (8)


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : littlethings.com

Reply