Ihmiset voivat matkustaa ajassa. Jotkut uskovat, että äskettäin löydetty muumio on todiste tästä. Ovatko hänen kengät todella lenkkarit?

Ihmiset voivat matkustaa ajassa. Jotkut uskovat, että äskettäin löydetty muumio on todiste tästä. Ovatko hänen kengät todella lenkkarit?

Vuosisatojen ajan ihmisiä on kiehtonut mahdollisuus matkustaa ajassa. Nykyisen tiedon valossa tällaiset matkat ovat mahdottomia, mutta on ihmisiä, jotka uskovat siihen ja etsivät edelleen todisteita, että joku on matkustanut tai pystyy matkustamaan eri todellisuuksien tai vuosien välillä.
Viimeisin todiste, että ajassa pystyy matkustamaan, on muumio, minkä Mongolialaiset arkeologit löysivät. Jäänteet oli puettu vaatteisiin, mitkä ovat meidän ajasta, eikä niitä ole voinut olla ihmisille muutama sata vuotta sitten.

mumia-pas


Muumio löydettiin Altai-vuorilta ja arkeologit arvioivat sen olevan naisen ruumis. Jäänteet ovat säilyneet hyvin ottaen huomioon vuoristo-olosuhteet. Löydön ikä on noin 1500 vuotta. Tutkija Howd museosta, B. Sukhbaatar, uskoo, että kyseessä ei ole eliittiin kuuluva henkilö, hautaustavasta johtuen. Muumiot ovat menneisyyden tiedonlähde.
4497084808_09d534784d_b


Huomion veivät kuitenkin muumion kengät, mitkä muistuttavat tämän päivän lenkkareita. Ne ovat hyvin samantyyliset, nauhat ja raidat sivuilla. Moni uskookin tämän vuoksi, että esi-isillämme oli mahdollisuus matkustaa ajassa. Ovatko muumion kengät todella lenkkarit? Alkuperäismerkit puuttuvat. Kengät ovat samankaltaiset, mutta eivät identtiset.
700_9ecf7b3b6d09334b5a5630d170f4ae95


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : disclose.tv

Reply