22 vuotta sitten, sen partneri loukkaantui vakavasti. Siitä lähtien tämä määrätietoinen haikara on löytänyt tiensä ihmisten sydämiin

Tämä aiheutti myrskyn Internetissä. Norsu nääntyi kuoliaaksi turisteja kantaen!

Sambo-niminen norsu kaatui maahan ja kuoli kantaessaan turisteja Angkor Watin temppeliin (Kambodzha). Selvisi, että 40-vuotias eläin kuoli sydänkohtaukseen. 15 vuotta se oli pakotettu työskentelemään pitkiä päiviä kuumissa olosuhteissa. Juuri tuona päivänä oli täysin tyyntä ja eläimen oli suoritettava 40 minuuttinen reitti kaksi turistia selässään.

Se ei selviytynyt siitä ja kuoli ympärille kerääntyneiden ihmisten edessä. Yksi todistajista – Yema Sanok julkaisi kuvan kuolleesta eläimestä Facebookissa ja aloitti samalla kampanjan norsujen käyttämistä turismissa vastaan. Aloite sai paljon huomiota ja kuva jaettiin yli 8000 kertaa. Moni Internetin käyttäjä allekirjoitti vetoomuksen, mikä toivottavasti vaikuttaa Siem Reapin yrittäjiin ja he lopettavat norsujen julman kohtelun.
Jos haluat vaikuttaa kampanjaa, vieraile osoitteessa change.org. Linkki on alla!  

1


Norsuilla on kova kysyntä turismissa ja siksi pienet eläimet erotetaan emoistaan jo nuorena. Voit lukea siitä lisää täällä. tutaj.

2-2


Sen sijaan, että nämä älykkäät eläimet saisivat olla vapaina luonnossa, pakotetaan ne työskentelemään rankoissa olosuhteissa. Täytä vetoomus auttaaksesi niitä! -> VETOOMUS.

2


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : dailymail.co.uk

Reply