Lue järjettömistä kielloista, jotka iskevät naisten oikeuksiin. Jotkut niistä masentavat sinua!

Lue järjettömistä kielloista, jotka iskevät naisten oikeuksiin. Jotkut niistä masentavat sinua!

Sukupuolten tasa-arvo ja naisten oikeudet ovat vielä hyvin ongelmallisia aiheita. Kuulemme usein sukupuolien välisestä erilaisuudesta esim. palkoissa ja tietyissä töissä. Onneksi ongelma on hitaasti katoamassa. On kuitenkin olemassa paikkoja maailmassa missä rajoitukset naisia kohtaan ovat melkein absurdeja. 

On monta outoa kieltoa ja määräystä, jotka koskevat naisia. Jotkut ovat jäännöksiä vanhemmilta, vähemmän suvaitsevaisilta ajoilta. Ne ovat kuitenkin osaa lakia ja niitten rikkominen johtaa rangaistukseen. Alle olemme keränneet oudoimmat kiellot ja määräykset.

collage

 

Saudi Arabiassa, naiset /tytöt eivät saa ostaa Barbie nukkeja. Sen sijan heille tarjotaan Fulla nukkeja, jotka eivät ole…kiistanalaisia. Onko tämä tapa edistää kotimaista teollisuutta?

Floridassa, naimattomat naiset, lesket ja eronneet naiset eivät saa hypätä laskuvarjolla sunnuntaisin. Miksi sunnuntaisin? Kukaan ei tiedä.

(Taringa)

1Ferrara kaupungissa (Pohjoinen Italia) huonomaineisilla naisilla ei ole pääsyä juustotehtaan sisälle. Niitten läsnäololla on ilmeisesti huono vaikutus juustoon.

(Places in san diego)

2


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän

Reply