Hän tuli puistoon nauhoittaakseen kappaleen ja sitten jotain upeaa tapahtui!

Kauneimmat asiat tapahtuvat aina kun niitä vähiten odottaa. Jotain upeaa tapahtuu vain kun ollaan tekemisissä jonkun toisen kanssa. Joskus kyse on sattumasta. Näin kävi tämän nauhoituksen kanssa minkä suosio Internetissä sen kuin kasvaa.

Carlos ystävineen halusi nauhoittaa musiikkivideon heidän kappaleeseen. He valitsivat paikaksi puiston nurkkauksen ja virittivät kaikki laitteet valmiiksi ja aloittivat. Nauhoitus sujui mallikkaasti, suunnitelmien mukaan mutta hetken päästä koditon lähestyi heitä.Carlos lauloi kappaletta “The Second Chance”, koditon katsoi heitä hetken, polvistui hänen viereensä ja alkoi myös laulamaan.

danny 3


danny 1


Hän alkoi laulaa miehen kanssa, joka lauloi vahvalla äänellä, laulua missä lauletaan toisen mahdollisuuden saamisesta elämässä, Jumalassa ja rakkaudessa. Kodittoman miehen ääni antoi kappaleelle ainutlaatuisen vivahteen.

danny 2


Tämä on jotain mitä ei voi toistaa. Carlos liikuttui täysin kappaleen aikana. Kävi ilmi, että kodittoman miehen nimi oli Danny ja hänellä on upea ääni, kuten videolta käy ilmi.

denny 4

 

Tämä todistaa, että vanha ja valitettava totuus on että ketään ei voi tuomita ulkonäön mukaan. Tämä erityisesti koskee kodittomia, jotka usein ovat koulutettuja ja lahjakkaita ihmisiä.

Katso video itse: 

 Mitähän Dannylle tapahtui sitten? Jaa tämä juttu ystävillesi! 


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : youtube.com

Reply