Mietitkö sinä koskaan, mitä ne värilliset raidat hammastahnassa tarkoittaa? Etkö? Sinun kannattaisi! Se on hyvin tärkeää tietoa!

Koiran omistaja oli sanaton luettuaan kortin koiransa kaulapannasta…

Eräänä päivänä huomasin koiran tapsuttelevan ympäri puutarhassani. Se oli vanhempi koira, ja sillä oli kaulapanta, joten sillä oli omistaja. Se myös näytti hyvin huolehditulta. Kun koira huomasi minut, se tuli luokseni ja antoi minun silittää sitä. Jäänmurtamisen jälkeen, koira seurasi minua kotiin.

Koira tallusteli hiljaa eteisessä, meni sitten nurkkaan ja nukahti. Koiran nukuttua tunnin se lähti ovelle, joka oli merkki minulle että hän halusi päästä ulos. Seuraavana päivänä hän tuli kylään uudestaan.Rutiini pysyi samana kuin eilen. Hän seurasi minua kotiin, ja nukkui tunnin. Tämä toistui viikkoja ilman taukoja. Päivä päivän jälkeen. Kiinnostukseni heräsi koko ajan enemmän, kenelle tämä ihana koira kuuluu? Päätin kirjoittaa lapun, koiran pantaan ja kysyä, ” kuka tämän ihanan koiran omistaja on?”  Halusin omistajan tietävän , että ihmettelen, sillä tämä koira tulee joka päivä nukkumaan hänen luokseen.

1


Vastaus tuli heti seuraavana päivänä. Korttiin oli vastattu, “Kiitos informaatiosta. Koira asuu kuuden lapsen kanssa, joista kaksi eivät edes ole kolmen. Koira varmaan yrittää ottaa kiinni menetetystä unesta. Ehkä voisin liittyä seuraan huomenna?” Jos tykkäsit tarinasta, jaa se kavereidesi kanssa.


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän

Reply