Leski huiskutti ikkunaltaan opiskelijoille joka päivä. Yhtenä päivänä tapahtui jotain odottamatonta...

Leski huiskutti ikkunaltaan opiskelijoille joka päivä. Yhtenä päivänä tapahtui jotain odottamatonta…

Tinney Davidsonilla ja hänen miehellään oli päivittäinen rituaali. Joka aamuna ja iltapäivänä, he istuivat ikkunan ääressä ja huiskuttivat ohi kulkeville koululaisille. Aluksi lapset pitivät sitä outona ja epäilyttävänä, koska harvoinhan ihmiset näin käyttäytyy.

Myöhemmin koululaiset kuitenkin tottuivat näihin huiskutuksiin ja tykkäsivät, että heidän päivänsä oli parempi kun heille huiskutettiin. Tinneyn mies aloitti tämän erikoisen tavan muutama vuosi sitten. Miehen kuoleman jälkeen, nainen päätti jatkaa heidän tapaansa.
Joka päivä, hän istui ikkunalla, hymyili ja huiskutti lapsille. Koululaiset halusivat osoittaa kiitollisuuttaan hänelle.

0


8 vuoden jälkeen lapset päättivät muista mukavaa tätiä. Ystävänpäivänä he kutsuivat hänet kouluunsa ja valmistelivat yllätyksen hänelle. Naisella ei ollut mitään hajua mitä odottaa vierailulta. Kun hän tuli koulun jumppasaliin, kaikki taputtivat hänelle. Lapset olivat tehneet pienen videon hänelle osoittaakseen miten paljon hänen päivittäinen pieni ele merkitsee heille. Lisäksi moni oli tehnyt ystävänpäiväkortteja hänelle.

639


Nainen ei ollut uskonut, että lapset arvostaisivat häntä. Hän oli todella onnellinen ja hänen hymynsä kuvasi enemmän kuin tuhat sanaa.

Katso mitä tapahtui.


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : littlethings.com

One Response

  1. Virginia Fay

Reply