Sen sijaan, että lapset oppisivat juomaan näistä mukeista, myrkyttävät ne lapsia! Katso miten vastuuttomia valmistajat ovat!

Markkinat ovat täynnä kaikenlaisia vempaimia, joiden tarkoitus on auttaa pieniä lapsia oppimaan uusia asioita. Näihin vempaimiin kuuluu epäilemättä tämä suosittu muki. Valitettavasti valmistaja, joka keskittyy enemmän tuloihin kuin tuotteen turvallisuuteen.

Tommee Tippee mukit, joita löytyy jokaisesta pienlapsikodista, ovat oikeita bakteeripesäkkeitä. Kaikki alkoi kun Marie-Pier L’Hostie ja Penny Powell julkaisivat kuvan netissä. Kävi ilmi, että Marie-Pier’in poika oli jatkuvasti kipeänä, hoidoista huolimatta.Hänen ystävänsä vilkaisi mukia, mistä tämä pikkupoika tykkäsi juoda. Näkyi selvästi, että muki oli homeessa! Muki on suunniteltu niin, että kaatonokan sisään ei näe kunnes se on leikattu auki. Homeella ja bakteereilla on loistava ympäristö kasvaa siellä.

Facebook: pennyass

kubek1


Nainen julkaisi kuvan netissä ja kävi ilmi, ettei hän on ollut tämän huonosti suunnitellun tuotteen ainoa uhri.

facebook.com

ku4


Käsintiskauksesta ja konetiskauksesta huolimatta, suukappale ei puhdistunut kunnolla, jolloin homeella ja bakteereilla oli hyvä kasvuympäristö.

Vanhemmat maailman ympäri alkoivat tutkia tarkemmin lastensa mukeja. Tämän ansiosta katsomme hieman tarkemmin tuotteita mitä aiomme lapsillemme ostaa. Mikään pesutapa ei poista tätä kasvustoa, joten tarkista mikäli sinulla on tällainen tuote kotona ja heitä se pois!

Facebook: mariepier.sarrazin

kubek2


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : buzzfeed.com

Reply