Ystävyys koiran kanssa pelasti hänen elämänsä. Nyt tämä mies on päättänyt näyttää eläimille kiitoksensa!

Ystävyys, joka on ollut noin tuhansia vuosia koirien ja ihmisten välillä ei voida yliarvioida. Koirat pelastavat ihmisiä eri tilanteissa, ne voivat antaa henkilölle elämään merkitystä, ja huolehtia tai suojella häntä. Koirat rakastavat omistajansa koko sydämmellä, ja he voivat uhrata elämänsä heille.

Kuten on käynyt ilmi, jopa vahvat sotilaat tarvitsevat apua. Esimerkkinä on tarina Justin Lansfordista, joka menetti jalkansa Afganistanissa räjähdyksessä ja sairastui post-traumaattiseen stressihäiriöön. Hänen elämästään on tullut painajainen täynnä pelkoja.Onneksi Justin sai paljon tukea sairaudensa taistelemisessa kahden vuoden vanhan kultaisen noutajan muodossa Gabe. Molemmat ovat osaa “Warrior Canine Connection” organisaatiota, joka auttaa veteraaneja ongelmien kanssa. Just ja Gabe nopeasti ystävystyivät keskenään.

 2


Viime viikolla Justin nai hänen koulu rakastettunsa – Carol Balmes

 1


Sulhaspoikaksi, hän ei valinnut kukaan muuta kuin hänen parasta ystäväänsä Gabe, joka auttoi häntä toipumaan sairaudestaan.

 3


Gabe ylpeänä kävelee isäntänsä rinalla ja käyttäytyi hyvin koko ajan. On syytä muistaa, että rakkaus joka meille antaa eläimet voivat parantaa meidät paremmin kuin kallein lääke. Apu voi tehdä ihmeitä. .


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : youtube.com

Reply