Lääkärit kehottavat vanhempia säilyttämään lastensa maitohampaat. Ne voivat pelastaa heidän hengen!

Koira istui joenpenkalla ja odotti. Mitä tapahtuikaan, on sydäntä särkevää…

Koira oli veneilemässä omistajansa kanssa Chao Phraya -joella lähellä Bangkokia Thaimaassa. Jotkut uskovat, että koira putosi veneestä ja onnistui uimaan Rama V -laiturille. Tapahtuman yksityiskohdat eivät ole täysin selvillä. On mahdollista, että omistaja halusi eroon koirasta ja heitti sen yli laidan. Uskollinen koira istui joenpenkalla kuukauden.

Se ei menettänyt toivoaan ja odotti omistajansa tulevan ja vievän sen takaisin kotiin. Mutta niin ei koskaan tapahtunut. Kukaan ei tiedä miksi perhe ei palannut koiran luo. Ehkä he luulivat sen hukkuneen tai sitten he eivät halunneet koiraa. Toinen mahdollisuus on todennäköisempi, koska kadonneesta koirasta oli tehty ilmoitus ja sitä oli jaettu lehdistössä.

river


Koira tuijotti toivottomasti veden pintaan monia päiviä, katsellen ohi meneviä veneitä. Jotenkin se löysi ruokaa. Välillä se luotti tuntemattomiin ihmisiin, jotka tarjosivat sille eläinten ruokaa.

dog-waited-for-familyOnnekseen, eräs ihminen saapui ja antoi lemmikille kodin. Koira sai nimekseen Tha Ruea, joka käännettynä tarkoittaa laituria (Pier).

Seuraavalta sivulta näet loput tästä tarinasta! 

dog-waited-for-family1

dog-waited-for-family2


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : thedodo.com

Reply