22 vuotta sitten, sen partneri loukkaantui vakavasti. Siitä lähtien tämä määrätietoinen haikara on löytänyt tiensä ihmisten sydämiin

30 vuoden ajan ihmiset pitivät sitä pienessä häkissä. Suru eläimen silmissä kertoo kaiken!

Vaikka ihmisten ajattelu ja asenteet eläimiä kohtaan on muuttumassa ja keskitymme niiden oikeuksiin olla vapaudessa, on matka vielä pitkä. Eläinten kohtelu viihteessä on julmaa, vieden niiltä niiden rauhallisen elämän laumansa tai pentujensa kanssa. Rahaa tavoittelevat ihmiset eivät välitä eläinten kohtalosta pätkääkään.  

Eläimet ovat liian pienissä häkeissä, missä ne eivät mahdu ojentamaan raajojaan. Niin julma kohtalo oli Fifillä, naaraskarhulla, mikä ei koko elämänsä aikana odottanut mitään hyvää ihmisiltä.

1


Fifi on Siperian ruskeakarhu, mikä vietti elämänsä 10 ensimmäistä vuotta viihdyttäen ihmisiä tempuilla. Matkustava sirkus käytti hyväkseen myös muita eläimiä. Seuraavat 20 vuotta se oli suljettuna pieneen ruosteiseen häkkiin ja sai vain pieniä määriä ruokaa. Mikään karhuista ei koskaan paennut! Fifi oli nääntynyt ja jokainen hetki oli tuskaa sille pienessä häkissä. Karvat alkoivat lähteä ja sillä oli haavoja koko vartalossa. Se kärsi todella paljon ja sen tila oli kriittinen.

3


Suru ja epätoivo näkyivät sen silmissä. Se tuijotti surullisesti ohikulkijoita. Onneksi kohtalo puuttui peliin. Seuraavalla sivulla näet mitä tapahtui!

24


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : youtube.com

Reply