Se oli yksinkertainen kävely pitkin rantaa... Hän ei odottanut että hän saisi todistaa läpimurron tietämyksessä ilveksestä!

Se oli yksinkertainen kävely pitkin rantaa… Hän ei odottanut että hän saisi todistaa läpimurron tietämyksessä ilveksestä!

Meidän kotimaiset kissamme pitävät kalasta, ne rakastavat tonnikalasäilykkeitä ja raakaa fileetä. Eivät kuitenkaan ainoastaan kotimaiset kissat pitävät sellaisesta ruoasta. Myös villit kissaeläimet. Ainut ero on että villien eläinten täytyy metsästää ruokansa itse.

Kuten näkyy alla olevassa esimerkissä, ilves joka välttää ihmisiä, osaa metsästää ruokaa… vaikka se olisi hai…(Flickr/DGriebeling)

r2(Flickr/toadlady1)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä erilainen tapahtuma kuvattiin Floridassa. Turisti, joka käveli rannalla huomasi eläimen, joka seisoi vedessä. Yhtäkkiä se sukelsi veteen ja tuli ylös melkein metrinpituinen hai suussa. Kun Ilves huomasi kuvaajan, se jätti hain ja lähti pakoon metsään. Tiedämme että ilves metsästää kaikenlaisia eläimiä, mutta tämä on ensimmäinen todistettu tapaus kun ilves metsästää suolavedessä.

r1

Kaikkia kiinnostaa kuka voittaisi taistelun… Ilves tai hai. Mitä sinä uskot?


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän

Reply