Kun tämä kolmevuotias pukeutui suosikkiprinsessaksi, sai hän kuulla järkyttäviä asioita. Lasta ei koskaan tulisi kohdella näin!

Kun minä oli lapsi, kasvoin tutussa ympäristössä rakastavien vanhempien ja sisarusten kanssa. Vaikka maailmassa olikin julmuutta, minä en ollut tietoinen asiasta.

Valitettavasti kaikki lapset eivät ole yhtä onnekkaita. Jotkut lapset joutuvat käsittelemään vaikeuksia, jotka ovat liian vaikeita heidän kehittymättömille mielille.

Tämä kolmevuotias tyttö, Samara Muir, joutui rasismin ja ennakkoluulojen kohteeksi. Pahinta on, että kaikki tapahtui hänen onnellisimpana päivänä. Joidenkin ihmisten tyhmyys yllättää minut aina!

1

Kuten jokainen lapsi, Samara rakastaa Disney elokuvia, erityisesti niitä missä on prinsessoita. Hänen suosikkihahmonsa on Elsa “Frozenista”.

Kun paikallinen ostoskeskus järjesti Disney-teemaisen tapahtuman, tyttö ilahtui. Hän oli pitkään unelmoinut saavansa pukeutua suosikkiprinsessaksi ja nyt vihdoin hänellä oli mahdollisuus siihen.

2

Pikku Samara, Elsaksi pukeutuneena, jonotti kärsivällisesti äitinsä, Rachelin kanssa. Sitten tapahtui jotain mikä tuhosi hänen maailmansa.

3


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän

Reply