Hän vietti koko elämänsä muovikulhossa. Hänen surullinen kohtalonsa liikutti ihmisiä ympäri maailman

19-vuotias Rahma Haruna Kanosta, Nigeriasta on iloinen ja ystävällinen tyttö. Vammastaan huolimatta hän yrittää pysyä positiivisena ja toivoo parempaa tulevaisuutta. Nuorella naisella on epänormaalisti kehittyneet kädet, jalat ja suurin osa torsosta. Tähän asti hän oli viettänyt suuren osan elämästään muovikulhossa, koska hänen perheellään ei ollut varaa pyörätuoliin.

Kun hän syntyi, hän oli terve ja normaali lapsi. 6-kuukautisena hän sai korkean kuumeen, vatsakipuja ja hänen raajansa lopettivat kasvun. Siitä saakka hänen elämänsä on ollut hyvin surullinen – pienestä muovikulhosta tuli hänen turvapaikka.

instagram.com

Rahma Haruna


Hänen 10-vuotias veli Rahmy – Fahad kantaa siskoaan kaupunkiin päivittäin, missä hän kerjää ohikulkijoilta. He ovat hyvin köyhästä perheestä ja heidän on pakko kerjätä selvitäkseen.

Rahma Haruna1


Rahman isän oli myytävä kaikki omaisuus tyttären hoidon vuoksi. Heillä ei ole mitään eikä heillä ole varaa ostaa pyörätuolia. Kylä, missä perhe asuu, on hyvin taikauskoinen ja he uskovat, että paholainen on kironnut Rahman isän. He uskovat niin, koska tytär on niin sairas. Monissa uskonnoissa kiroukset ovat yleinen selitys fyysisille ja psyykkisille oireille. Ihmisillä ei ole tietoa ja he luulevat, että sairaudet ovat seurausta yliluonnollisesta.

Eikä siinä vielä kaikki! Lue lisää seuraavalta sivulta.  

Rahma Haruna3


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : heftig.de

Reply