Hän teki pienen reiän vesimeloniin ja kaatoi siihen aluminiumia. Siitä tuli jotain mahtavaa!

Hän uskoi että hän menetti hänen rakastettu koiransa… ihmeet tapahtuvat kuitenkin!

 Elämä voi olla hyvin vaikeaa. Se ottaa usein pois asioita ja henkilöitä jota me rakastamme koko sydämellämme, eikä se anna mitään takaisin.

Onneksi on myös parempia sivuja. Jotkut onnekkaat ihmiset saavat kokea erikoisen tilanteen, kun kohtalo hymyilee. Tämä mies sai kokea sen.

17. huhtikuuta, 2007 oli yksi Joshua Edwardin elämän vaikeammista päivistä. Kun hän tuli kotiin työstään, hän huomasi että takaovi oli avattu voimalla. Varas ei ottanut mitään arvokasta paitsi pieni Rottweiler pentu nimeltään Duke. Naapureista kyseleminen, valvonnan tarkistaminen, ja poliisiin yhteydenotto ei auttanut. Parin kuukauden etsimisen jälkeen, Josh ymmärsi, ettei hän koskaan näkisi pentuaan enää.

Mutta elämällä oli toinen suunnitelma. Eräänä päivänä nainen näki Rottweilerin joka käveli ympäri katuja. Nainen ei ajatellut sitä sen enempää, mutta vei kuitenkin koiraa eläinlääkäri klinikkaan. Työntekijät löysivät nopeasti mikrosirun jota oli istutettu eläimeen, ja se auttoi heidät löytämään aitoa omistajaa.

Joshua näki koiransa ensimmäistä kertaa 8 vuoteen. Järkyttänyt mies ei uskonut että Duke muistaisi häntä. Haluatko nähdä miltä jälleennäkeminen näytti?

 

Sinun täytyy vain katsoa alla olevaa videota:

Jos pidit tästä tarinasta, jaa sitä kavereittesi kanssa Facebookissa. 


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : youtube

Reply