Mikroaaltouunissa lämmitetty ruoka on epäterveellistä. Se on itseaiheutettu hidas kuolema

Lähes jokaisessa taloudessa on mikroaaltouuni ja ihmiset lämmittävät lähes kaikkea sillä– kylmästä ruoasta veteen ja äidinmaidonkorvikkeeseen. Välillä täytyy miettiä, kannattaako sitä käyttää niin useasti, koska se vaikuttaa ihmisruumiiseen todella tuhoavasti! 60-luvulla, Venäjän hallitus kielsi mikroaaltouunien myynnin koko Neuvostoliitossa.

Tätä ei tehty heidän omien näkemysten takia, vaan koska oli todistettu, että niillä on haitallinen vaikutus terveydelle. Tämän jälkeen mikroaaltouunien teknologia ei ole muuttunut!

microwave


Kuinka oli ennen?

Mikroaaltouuni, kuten mikään muukaan keittiökone, ei ilmesty tyhjästä. Saksalaiset käyttivät mikroaaltoja tutkalaitteissaan. Pian huomattiinkin, että tutkat säteilivät huomattavaa määrää lämpöä, joten sotilaat alkoivat käyttää niitä lämmittiminä. Ja, jos ihmiskudoksen lämmittäminen oli mahdollista, olisi siis myös kylmien aterioiden lämmittäminen saksalaisille, jotka olivat hajallaan useilla asemilla Venäjää vastaan käytävän sodan aikana.

Alkuun sitä pidettiin hyvänä ajatuksena, mutta myöhemmin sotilaat alkoivat kärsiä verisyövästä. Tämän takia mikroaaltouunien myynti kiellettiin Natsi-Saksassa.
food from the microwave


Miten mikroaaltouuni toimii?

Tämän päivän mikroaaltouuneissa ovat hienomman näköisiä ja niissä on paljon uusia toimintoja, mutta perusperiaate on edelleen sama. Ne luovat lyhyitä aaltoja, joilla menee vain sekunti liikuttaa molekyylejä miljardi kertaa edestakaisin. Tämä tuottaa paljon lämpöä, jolla ruoka voidaan lämmittää.

Jatka seuraavalle sivulle löytääksesi lisää yllättäviä faktoja! 

food-from-the-microwave1


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : humel.pl

One Response

  1. Mikroaaltoinsinööri

Reply