Lääkärit kehottavat vanhempia säilyttämään lastensa maitohampaat. Ne voivat pelastaa heidän hengen!

Tällä isällä ei ole jalkoja ja silti hän kantaa raskaita kasseja ruokkiakseen neljä lastaan. Hänen omistautumisensa on ihailtavaa

Lapsiaan rakastavat vanhemmat tekevät mitä vain lastensa vuoksi. He varmistavat, että lapsilla on kaikki tarvittava, kuten ruokaa, asuinsija ja hyvä koulutus. Monet vanhemmat käyttävät joka sentin lastensa hyväksi.

He haluavat, että lapsilla on kaikki mitä he tarvitsevat onnelliseen elämään. Tämä ominaisuus tuo kaikki vanhemmat yhteen, niin köyhät kuin rikkaat. He ovat valmiita tekemään suuria uhrauksia lapsiensa eteen, jopa heidän oman terveyden kustannuksella.

childTämä isä on loistava esimerkki siitä. Vaikka mies on vammautunut, hän työskentelee kantaen suuria kasseja olkapäillään. Hän pitää itsensä pystyssä käyttäen keppejä. Mies oli “Music for Jesus” Facebook-sivulla esimerkkinä vanhemman rakkaudesta ja omistautuneisuudesta. Valitettavasti emme tiedä hänen nimeään. Emmekä myöskään tiedä missä kuva on otettu.

Netin käyttäjät yrittävät tunnistaa miestä, sillä monet haluavat tukea häntä, niin henkisesti kuin taloudellisesti.

hardworking-dad


Vanhemmuus ei ole helppoa. On muistettava että isä ja äiti ovat uhranneet paljon meidän eteen. Meidän tulisi arvostaa sitä joka päivä.

thumbor4.tasty0.ru

mother-father


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : Music For Jesus

Reply