Salainen koodi yhdisti heidät vuosien jälkeen… Tutustu tähän liikuttavan rakkaustarinaan!

Cynthia Riggs alkoi kirjoittaa kirjoja noin 10 vuotta sitten, pian sen jälkeen, kun hän huomasi lastensa olevan jo aikuisia. Hän tarvitsi jotain mielenkiintoista tekemistä.

Hän ei ikinä uskonut, että hänestä itsestään tulisi tämän salamyhkäisen tarinan sankari!


1


Eräänä päivänä hän sai salaperäisen viestin ilman lähettäjän osoitetta. Vaikka viesti oli koodattu, Cynthia arvasi heti sen, kuka oli viestin lähettäjä. 60 vuotta sitten hän työskenteli merilaboratoriossa Howard Atteberyn kanssa.

Laboratoriossa käytettiin tätä yksinkertaista salauskoodia. Vaikka muille viestin murtaminen olisi ollut vaikeaa, Cynthialle koodin avaaminen oli helppoa. Vaikka Howard oli rakastanut Cynthiaa koko elämänsä, hän ei ollut ikinä uskaltanut tunnustaa sitä Cynthialle, koska pelkäsi hänen reaktiota.

Lopulta molempien elämä asettui omille urilleen. Molemmat löysivät elämänpartnerin ja perustivat perheet. Mutta 90-vuotiaana Howard päätti vihdoin paljastaa Cynthialleen tunteensa.

Hän lähetti Cynthian kotiin Massachusettsiin koodatun salaviestin: Cynner, I have never stopped loving you. Howard xx”.

Saatuaan viestin nainen jäljitti Howardin olinpaikan ja pian he sopivat tapaamisen. Kuten arvata saattaa, pian he kävelivät yhdessä kohti alttaria. Rakastavaiset viettivät oikeat satuhäät.

Todellinen rakkaus ei kuole koskaan!


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : cbsnews.com

Reply