Hän vietti monta päivää ja yötä muuttaen tämän läävän kauniiksi asunnoksi. Uskomatonta miten hän sen teki!

Toinen hänen kaksosistaan ei selvinnyt synnytyksestä. Mutta kun äiti otti menehtyneen lapsen syliinsä, jotain ihmeellistä tapahtui!

Odotetun lapsen toivottaminen tervetulleeksi maailmaan on jännittävä hetki vanhemmille, mutta myös hermostuttava. Koskaan ei ole varmaa, että asiat sujuvat kuten pitäisi.

Myös Kate Ogg, joka odotti kaksosia Emilya ja Jamieta, oli hermostunut.  Hän miehineen valmisteli lasten tuloa maailmaan. Valitettavasti, kuten kaksosia odottaessa yleensä käy, synnytys käynnistyi aikaisin 27:llä viikolla.

1

Tyttö, Emily, syntyi terveenä, mutta pikku-Jamie julistettiin kuolleeksi muutama minuutti synnytyksen jälkeen, elvytyksestä huolimatta. Vanhemmat olivat järkyttyneitä, mutta halusivat hyvästellä lapsensa heti. Synnytyksen jälkeisessä shokissa ollessa Kate ei edes ajatellut mitä voisi tapahtua, kun hän otti pojan syliinsä.

Sitten tapahtui jotain ihmeellistä. Jamie, äitinsä sylissä… alkoi hengittää. Lääkärit luulivat ensin kyseessä olleen vain keuhkojen tyhjennys, refleksi kuoleman jälkeen. Mutta hän alkoi hengittämään normaalisti. Pian hän avasi silmänsä ja otti kiinni isänsä sormesta. Ei lääkärit eivätkä vanhemmat ymmärtäneet mitä oli tapahtunut.

1

Oli tapahtunut ihme. Eikä tällaisia ihmeitä tapahdu joka päivä!

Kuusi kuukautta tapahtuneen jälkeen, Kate jakoi ajatuksiaan tapahtuneesta. Hänen mielestään kontakti hänen ihonsa ja sydämenlyönnin kanssa pelastivat lapsen, joka muutoin olisi menehtynyt.

Ihokontakti lapsen ja äidin välillä heti synnytyksen jälkeen tunnetaan Kangaroo-tekniikkana ja se on erittäin suosittu englantilaisissa sairaaloissa. Nimi tulee kenguruiden käytöksestä, miten ne kantavat pentujaan syntymästä lähtien. Etuajassa syntyneiden lasten kohdalla se vähentää vakavien sairauksien mahdollisuutta ja pienentää uniongelmia ja parantaa oloa ja kehitystä.

1


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän

Reply