Hän teki pienen reiän vesimeloniin ja kaatoi siihen aluminiumia. Siitä tuli jotain mahtavaa!

Jos heität pois ”silica geeli” pusseja, jotka tulevat uuden parin kenkien kanssa, teet suuren virheen! Et voi arvata mihin niitä voi käyttää!

Ostaessasi jotain uutta, löydät usein pakkauksessa pussillisen ”silica geeliä”. Emme usein tiedät mitä se tekee tai mihin sitä voi käyttää, niin me heitämme sen pois. Teemme suuren virheen! 

Pienet pallot absorboivat kosteutta ja suojaa sen haitallisista vaikutuksista. Moni ihminen ei tiedä miten hyödyllisiä ne voivat olla. Yllätyt kun saat tietää, mihin niitä voi käyttää.

Jos puhelimesi putoisi veteen ja SIM korttisi kastui, älä huoli! Pistä korttia silica pussiin. Tällä tavalla pääset nopeasti eroon vedestä.

1Joskus meidän täytyy pakata märkiä vaatteita reppuun tai kassiin. Ei kestä kauan ennen kuin kurja haju muodostuu, joka leviää muihin esineisiin. On helppo välttää tätä, pakkaamalla pari pussia ”silica geeliä”.

2

Jos pidät valokuvauksesta, tiedät että linssi reagoi helposti jos lämpötila muuttuu. Se on usein kostea ja peitetty vesipisaroilla. Voit helposti välttää tätä käyttämällä ”silica geeliä”.

3


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : ekulumanawea.canalblog.com

2 Comments

  1. Maija
  2. Miarez_93

Reply