30-vuotiaan hevosen ruho piti käyttää villikissojen ruoaksi. Uskomaton muutos...

Julma ihminen laittoi ketjun koiran kaulaan ja veti sitä auton perässä. Kukaan ei tehnyt mitään!

Tämä julma tapahtuma tapahtui Tangxian maakunnassa, Kiinassa. Koiran omistaja laittoi ketjun koiran kaulaan ja veti sitä perässä ympäri kaupunkia. Aluksi koira juoksi auton kanssa samaa vauhtia, mutta vauhti kävi liian kovaksi. Omistaja tiesi, että koira oli väsynyt, mutta ei pysäyttänyt autoa. Todistajan mukaan hän teki juuri päinvastoin ja kaasutti. Pian koira ei enää juossut vaan raahautui auton perässä.

Moni näki tämän tilanteen, mutta kukaan ei sanonut miehelle mitään. Jotkut sanoivat, kun oli jo liian myöhäistä ja eläin kuoli vakaviin vammoihinsa. Kiina ei todellakaan ole koiraystävällinen maa. Joka vuosi Yulinissa pidetään verinen festivaali, missä tuhansia lemmikkejä tapetaan.
1


2


Keski-Kiinassa koiratappelut ovat myös yleisiä. Se on yksi suosituimmista tapahtumista siellä. Koiria myös tapetaan tarkoituksella jotta niitä ei tulisi liikaa eikä vesikauhu pääsisi leviämään. Vesikauhu tappaa noin 2000 kiinalaista joka vuosi. Vaikka ihmisten on taattava että lemmikeillä on koti, näitä sääntöjä ei aina noudateta. Lemmikin hylännyt saa aina sakon. Siksi on helpompi tappaa koira kuin maksaa sakko.
3


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : dailymail.co.uk

Reply