Se oli yksinkertainen kävely pitkin rantaa... Hän ei odottanut että hän saisi todistaa läpimurron tietämyksessä ilveksestä!

Hän osti Spriteä ja upotti hyytelökarhuja siihen! Katso mitä siitä tuli!

En tunne henkilöä joka ei tykkäisi maukkaista ja värikkäistä hyytelöistä. Ne muistuttavat meitä meidän lapsuudestamme ja tunnemme itseämme lapsiksi taas. Ne aiheuttavat hyvin nopeasti riippuvuutta!

Heti kun maistat yhden, haluat koko pakkauksen. Niitten suosio ja maukas maku johtaa siihen että ihmisiä haluavat tehdä kokeiluja niitten kanssa. Muitten tuotteiden kanssa ihmiset luovat jälkiruokia, jotka ovat vaikeita vastustaa!

lody-z-zelek-i-spriteLuovia ideoita hyytelön käytöstä on monia, mutta pidimme tästä eniten. Valmistaminen on helppoa. Tarvitset vain hyytelöitä missä tahansa muodossa ja makuisia (parhaat ovat nallekarkit) ja Sprite tölkin.

Pistämme kourallisen nallekarkkeja muottiin ja kaadamme sinne Spriteä. Jos sinulla ei ole sellaisia muotteja, voit käyttää muffinisi muotteja. Sitten laitamme niitä jääkaappiin parin tunnin ajaksi. Tämä on lopputulos! Hyytelökarhujäätelö voidaan valmistaa nopeasti.

1

3

2

5


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän via : arkadulstudiodesign.wordpress.com,

Reply