Houston joukkueen maskotti ei välittänyt vartijan varoituksista!  Katso mitä hän teki nolatakseen sitä!

Kaikkien pitäisi nähdä mitä tämä opiskelija teki! Se on uskomatonta!

20 vuotias opiskelija Kiinasta – Guo Shijun opiskelee hyvin epätavallisissa oloissa. On vaikeaa kuvitella että hän sai niin suuren apurahan!  

Pojalla oli hyvin vaikea lapsuus. Hänen äitinsä kärsi aivotulehduksesta ja hänestä tuli vammainen. Isänsä kanssa, Guo huolehti äidistään, joka ei osannut tehdä työtä.

Poika oli aina ahkera ja tunnollinen opiskelija. Hänen äitinsä vammasta huolimatta, hän teki parhaansa saadakseen hyviä arvosanoja. Heidän taloudellinen tilanteensa huonontui vielä enemmän kun hänen isänsä kaatui korkealta paikalta työmaalla. Mies halvaantui.


1Monesta vastakäymisestä huolimatta poika pääsi unelmayliopistoon. Hänen isovanhempansa hoitivat hänen äidistään ja hän itse huolehti isästään.

Yliopiston viranomaiset päättivät antaa hänen isälleen huoneen opiskelija hostellista. Guo teki kovaa työtä saadakseen suuren apurahan asunnon ja opiskelujen maksamiseen.

Hän toivoo että valmistuessaan, heidän tilanteensa vihdoinkin paranee. Kädet ristiin! Se on mahtava kertomus rakkaudesta ja uhrauksesta! Tämä artikkeli on jakamisen arvoinen! 

3 4

2


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : eyeopening.info

Reply