Ranskalainen taiteilija osoittaa loistavasti, kuinka tekniikka varastaa elämäämme meiltä

Opiskeliat saivat tietää tarjoilian salaisuuden opiskelia baarissa ja ovat nyt keksineet suunnitelman

Kuten vanha sanonta kuuluu, onni on ainoa asia, joka kertoo, kun sen jakaa. Ja on hyvä muistaa. Joka päivä tapaamme ihmisiä matkan tiemme jotka tunnistamme, mutta kaiken todellakaan tiedä. Tämä koskee erityisesti paikkoja, joissa me usein mennä – suosikki tallentaa, kahvilassa tai ravintolassa.

Joskus ihmiset työskentelevät tällaisissa paikoissa, jotka luovat miellyttävän ilmapiirin ja haluat mennä takaisin sinne uudestaan. Sandwich tai kahvia voi ostaa missä tahansa, mutta joskus toivomme, että henkilö, joka voi tehdä meidän päivä hymyillen tai jonkinlainen sanoja on siellä.Juuri niin se on koulun kahvilassa Elton yliopistossa Pohjois-Carolinassa. Se kun Kathryn Thompson toimii, joka on erittäin tyytyväinen nähdessään jokainen vieras, ja joka on mukava kaikille ja tekee siitä niin, että opiskelijat viihtyvät siellä.

Yhden työvuoron aikana kaksi opiskelijaa – Taylor ja Lucy, rehellisesti puhunut hänen kanssaan heidän ongelmistaan ja unelmansa, Nainen myös kertonut hänen salaisuus heille, että hän haaveilee kun hänen perheensä yhden päivän Disneyland, Florida. Hänen autistinen pojanpoika vain reagoi, kun hän näkee Mikki Hiiri. Valitettavasti hän ei ole varaa tällaisen kustannuksella ja matka on pysyä unessa.

1141


Taylor ja Lucy keksi idean ilmoittaa hyväntekeväisyyteen kokoelma.  He eivät kerro nainen mitään, niin että hän ei tuntuu epämukavalta. Se osoittautui ei olla vaivalloista opiskelijoille säästää muutaman dollarin keräämiseksi. Kaikki haluavat Kathryn ja he onnistuivat keräämään tarvittavat rahat 3 päivää!

290


Share ystävällisyys, se tulee aina takaisin!

Kun he onnistuivat keräämään rahaa, tytöt kertoivat Kathryn siitä yllätys, että he ovat valmiina! Yhdessä lapsensa ja lapsenlapsensa, he aikovat Disneyland:


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : youtube.com

Reply