Hän vietti monta päivää ja yötä muuttaen tämän läävän kauniiksi asunnoksi. Uskomatonta miten hän sen teki!

Aggressiivinen opettaja halusi lyödä tätä pientä tyttöä, mutta sitten hän teki jotain uskomatonta! Yllätyin todella hänen reaktiotaan!

Oppilaiden väkivalta ja nöyryytys on erittäin yleistä. Aggressiot ilmenevät monessa muodossa. Yleensä se alkaa ilkkumisella ja jatkuu sitten lyömisellä ja lähentelyllä.

Joskus opettajat pahoinpitelevät lapsia, mutta joskus tilanne on päinvastainen ja opettaja on väkivallan kohteena. Tulokset ovat traagisia. Uhrit eivät voi edetä kanteiden kanssa ja heistä tulee masentuneita ja heillä on itsemurha-ajatuksa…

nauczyciel-chcial-uderzyc-dziecko

Tämä video on kuvattu venäläisessa koulussa. Englannin tunnilla oppilas pyydettiin eteen lukemaan “to be” verbin eri muodot. Tyttö oli niin peloissaan aggressiivista opettajaa, että ei saanut sanaakaan sanottua. Opettaja hiiltyi tilanteesta aina vain enemmän kunnes päätti lyödä tyttöä. Katso kuinka tyttö reagoi. Yllätti täysin minut. Opettaja ansaitsi tuon!

 

Jos pidit tästä jutusta niin jaa se ystävillesi Facebookissa!Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän

Reply