Pienet kädet muistomerkin symboleina. Isä kunnioittaa poikansa muistoa ihanalla tavalla

Brad Kearns, kuntosalin johtaja Tuggerahissa, Australiassa on iloinen kahden lapsen isä. Valitettavasti hänen ensimmäinen poikansa syntyi kuolleena. Jos näin ei olisi käynyt, olisi hänelle tänään kolme poikaa. Koko perhe oli järkyttynyt tapahtuneesta.

Erityisesti isänpäivänä, mikä Australiassa osuu syyskuun ensimmäiselle sunnuntaille, Brad palaa ajatuksissaan muutaman vuoden taakse ja miettii millaista olisi, jos pikku-Buddy olisi elossa. Tänä vuonna hän teki koskettavan julkaisun Facebookissa. Katso mitä hän kirjoitti.


brad-kearns


Muistatko hetken, jolloin kosketit lapsesi kättä ensi kertaa?

Miten hieroit peukaloa lapsen pieniä sormiin? Olit varmasti yllättynyt siitä miten puolustuskyvyttömiä vastasyntyneet ovat. Pitäessäsi lasta kädestä, lupaat jotain hiljaa hänelle. Lupaat suojella häntä ja huolehtia hänestä. Anna hänelle kaikkesi ja yritä olla maailman paras vanhempi.

brad-kearns2


Makaan lattialla poikani huoneessa, ajatuksissani. Mietin lupaustani ja katson taaksepäin. Toivottavasti teen kaiken mitä lupasin. Mietin noita pieniä käden jälkiä niskassani. Nämä kädet ovat muistomerkki. Ne kuuluivat erikoisellemme. Buddylle. Sen ei ollut tarkoitus olla hänen nimensä, se oli vain kutsumanimi. Kun näin hänet ensi kertaa, hän nukkui rauhallisesti. Hän oli pieni ystäväni. Tatuointi pienistä käsistä muistuttaa minua hänestä päivittäin.

Lue juttu loppuun seuraavalta sivulta.

brad-kearns1


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän

Reply