22 vuotta sitten, sen partneri loukkaantui vakavasti. Siitä lähtien tämä määrätietoinen haikara on löytänyt tiensä ihmisten sydämiin

Oletko nähnyt tällaista tatuointia aiemmin? Siinä on viesti. Jotkut tatuointistudiot tekevät sen ilmaiseksi!

Instagram, Pinterest ja tatuoinneille omistautuneet sivustot ja muut, käytä hakusanaa “semicolon,” ja saat paljon pieniä puolipisteitä. Niitä on eri paikoissa: korvien takana, ranteissa, sormien välissä ja käsivarsissa.

Niitä on eri ikäisillä ihmisillä. He eivät ole tatuoineet itseään sattumalta. Tatuoinnissa on viesti ja se kertoo paljon tatuoinnin kantajasta. Se ei osoita, että kyseinen henkilö on kiinnostunut erikoismerkeistä tai emojista, vaan sillä on vahvempi viesti.
1


The Semicolon Project:in aloitti Amy Bleuel vuonna 2013. Näin tyttö halusi muistaa isäänsä, joka teki itsemurhan. Tästä eteenpäin puolipisteestä on tullut symboli ihmisille, jotka ovat kärsineet tai kärsivät edelleen masennuksesta ja itsetuhoisista ajatuksista ja muista tunneongelmista.

2


Se osoittaa myös vaikeuksista riippuvuuksien kanssa ja että haluaa vahingoittaa itseään. Se osoittaa, että joku on selviytynyt vaikeasta jaksosta elämästä – tai pyrkii edelleen tekemään elämästään parempaa. Symboli on voiman lähde epätoivon hetkillä.

3


Haluatko tietää miksi tämä puolipiste on valittu? Katso lisää seuraavalla sivulla!  

4


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : netmums.com

Reply