Oletko koskaan lähettänyt tekstiviestiä autoa ajaessa? Tämä video voi pelastaa henkesi

Oletko koskaan lähettänyt tekstiviestiä autoa ajaessa? Tämä video voi pelastaa henkesi

Ajaminen vaatii tietoa, käytännön taitoja ja paljon keskittymistä, jolloin ajajalla mahdollista hallinnoida tilanteita tien päällä ja reagoimaan odottamattomiin muutoksiin. Valitettavasti yhä useampi ajaja on keskittyneempi matkapuhelimeensa ajamisen aikana.

Joka vuosi tuhansia ihmisiä kuolee näiden huolimattomien ajajien keskittyessä puhelimiinsa. Muutaman sekunnin huolimattomuus voi johtaa jonkun kuolemaan, mikä on tragedia, mitä ei voi edes kuvitella, uhrin omaisille.


auto-pas


Sosiaalisen kampanjan ”Viimeinen Sana” varoittaa ihmisiä siitä miten vaarallista tekstiviestin lähettäminen ajaessa on. Videon luojat eivät ole käyttäneet onnettomuutta, rikkoutunutta lasia tiellä ja juoksevaa verta, vaan näyttävät mitä tapahtuu paljon myöhemmin, kun omaiset tulevat hautaamaan lapsensa, aviopuolisonsa, vanhempansa…

Hautajaispäivä on traumaattinen kokemus lapselle, joka joutuu hyvästelemään vanhempansa.

auto-2


Kampanjaa johtaa hyötyä tavoittelematon organisaatio Miami-Dade Expressway Viranomainen, mikä työskentelee tieturvallisuuden puolesta. Filmintekijät varoittavat ajajia sloganilla ”Älä anna viimeisen sanan lähteä puhelimestasi. Lupaa, että et kirjoita viestiä, kun ajat autoa” ja kannustavat heitä lähettämään valan sille omistetulla sivulla. Yli 14 000 ihmistä on jo allekirjoittanut tämän sitoumuksen.

Kuva lapsesta kantamassa isänsä arkkua liikuttaa kaikkia.

auto-1


Rakkaan menetys on tuskallinen kokemus ja muuttaa elämää. Se tyhjyys, minkä rakkaan kaipaus tulee, istuu pitkään sydämessä ja vaikka aika parantaa haavat, moni ei toivu koskaan rakkaansa menetyksestä. Mieti hetki niitä kaikkia, jotka surevat ja omia kokemuksiasi, kun läheinen on menehtynyt, ennen kuin tartut puhelimeesi ajaessa.

Muista, että viestiin vastaaminen ei ole oman elämän uhraamisen arvoista.


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : youtube.com

Reply