Se on hurjin esitys mitä televisiossa on nähty! Älä kokeile tätä kotona

Se on hurjin esitys mitä televisiossa on nähty! Älä kokeile tätä kotona

Ihmiset ovat jo vuosia halunneet nähdä uskomattomia esityksiä televisiossa. Mitä hullumpi ja vaarallisempi, sen parempi. Tämä “Got Talent” jakso valloitti koko maailman. Joskus kun katsomme näitä talentti-ohjelmia, luulemme, että olemme nähneet jo kaiken eikä mikään yllätä enää.

Tämän olettamuksen voimme kuitenkin unohtaa saman tien. Näissä ohjelmissa on paljon ihmisiä, jotka tulkitsevat perinteisiä urheilulajeja uudella tavalla, kuten nämä englantilaiset sisarukset rullaluistimilla.


rollerbladers-billy-and-emily-p


Billy (28-vuotias) ja Emily (25-vuotias) ovat sisaruksia ja jakavat saman intohimon pieniin renkaisiin. Molemmat ovat rullaluistelleet jo vuosia. Heidän luistelunsa ei kuitenkaan ole mitään perinteistä luistelua, vaan se tapahtuu kahden neliömetrin sisällä. Miten se on mahdollista?

Luistelevat sisarukset ovat hyvin luovia ja luottavat täysin toisiinsa.

got-talent-2


Billy kääntää siskoaan kunnes yleisön veri pysähtyy suonissa. Heidän kuvionsa ovat vaikuttavia ja vaarallisia, joten älä kokeile niitä kotona. Viimeinen kuvio saa leukasi loksahtamaan! Jury antoi aplodit seisaaltaan tälle uskomattomalle esitykselle.

Voit saada sydänkohtauksen kun katsot tätä esitystä, silti esitys on hyvin hypnoottinen.

Seuraavalla sivulla näet heidän esityksensä semifinaalista.


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : youtube.com

Reply