Miten syödä omena saadaksesi tuomareiden ihailua? Vain Sofie Dossi tietää miten tehdä

Elämässä menestyminen vaatii kovaa työtä ja uhrauksia nuoresta iästä asti. Vaatii paljon harjoitusta tulla mestariksi tietyssä asiassa, mutta kuten useat talentti-ohjelmat osoittavat, että osallistujat ovat harjoitelleet talenttejaan vuosia. Ihmiset ovat seuranneet näitä talentti-ohjelmia vuosia.

Niiden ansiosta monet taitelijat ovat menestyneet, koska TV:ssa esiintyminen on antanut heille mahdollisuuden esiintyä yleisön edessä. 14-vuotias Sofie Dossi yritti myös onneaan Amerikan versiossa.


sofie-p


Sofie ei ole kuin muut ikäisensä: koulun jälkeen hän ei valita kotiläksyistä, hän ei mene shoppailemaan tai juhliin ystäviensä kanssa, vaan harjoittelee voimistelua. Hän omistaa kaiken vapaa-aikansa sille, mutta kuten hän sanoo, se tuo vain onnea, sillä hän rakastaa sitä mitä tekee eikä voisi kuvitella elävänsä ilman voimistelua.

Ihmisen kroppa voi olla hyvin notkea, harjoittelun ansiosta.

sofie-1


Satojen tuntien harjoitusten teho ja tytön luonnollinen taito hurmasi yleisön. Teini näytti miten notkea kroppa, vahvat kädet ja luonnollinen charmi hänellä on. Esityksen aikana hän yllätti kaikki esimerkiksi syömällä omenan ja ampumalla nuolen. Yleisö palkitsi hänet aplodeilla seisaaltaan ja tuomarit kutsuivat hänet seuraavaan esitykseen.

Sofien esittämät temput ovat hyvin vaikuttavia.


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : likemag.com

Reply