Kyyneleet ja kidutus tuovat kansallista ylpeyttä. Katso mihin kaikkeen kiinalaisia lapsia pakotetaan tehdäkseen huippusuorituksia urheilussa

Kyyneleet ja kidutus tuovat kansallista ylpeyttä. Katso mihin kaikkeen kiinalaisia lapsia pakotetaan tehdäkseen huippusuorituksia urheilussa

Kiinalaisilla urheilijoilla on erinomaisia tuloksia eri urheilulajeissa ja Kiina onkin yksi huippumaista olympiamitalitaulukossa. Heidän esityksensä vaikuttavat mahdottomilta suorittaa, mutta kilpailijat rikkovat ennätyksiä ja kiipeävät ylpeänä palkintopallille.

Hetken menestys maksaa heille kuitenkin paljon uhrauksia ja kipua. He tekevät rankkoja treenejä jo vain muutaman vuoden ikäisinä jotta he muutaman vuoden päästä ovat maailman huipulla.


training-of-chinese-children


Tulevien olympiavoittajien valinta alkaa jo koulussa. Opettajat valitsevat lapsia, joilla heidän mielestään on suurin mahdollisuus menestyä jossain urheilulajissa. Lapset käyvät treenileireillä kaukana kotoa. Nuorimmat ovat vain 5-vuotiaita. Aamuisin he opiskelevat ja iltapäivisin treenaavat.

training-of-chinese-children1


Vanhemmat tapaavat lapsia vain viikonloppuisin, mutta moni tykkää asua eristettynä. Eristyksen perheestä ja ystävistä ajatellaan motivoivan lasta enemmän eikä säännöllisiä tapaamisia vanhempien kanssa suositella.

Lue lisää seuraavalta sivulta.  

training-of-chinese-children2


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : amusingplanet.com

Reply