Hän söi raakaa valkosipulia tyhjään vatsaan 7 päivän ajan. Vaikutukset olivat suuria!

Hän söi raakaa valkosipulia tyhjään vatsaan 7 päivän ajan. Vaikutukset olivat suuria!

Tutkimukset ovat osoittaneet, että raa’an valkosipulin syöminen ennen aamiaista edesauttaa terveyden ylläpitämistä.

Se parantaa immuunijärjestelmän toimintaa ja laskee verenpainetta. Kun syöt valkosipulia tyhjään vatsaan, tuhoat kaikki bakteerit ja parannat monen elimen toimintaa. Lue lisää alta!

eating-garlic-on-an-empty-stomach0Miksi syödä yksi kynsi valkosipulia tyhjään vatsaan?
Valkosipulin syöminen tyhjään vatsaan laskee merkittävästi verenpainetta ja vähentää verisuonitautien mahdollisuutta. Se parantaa myös rakon ja maksan toimintaa. Lisäksi se parantaa vatsan ja hoitaa ruoansulatusongelmia. Se auttaa ripulin, ummetuksen ja jopa peräpukamien kanssa. Tutkimukset osoittavat, että se nostaa myös serotoniinin toimintaa, hormonin, joka on vastuussa emotionaalisesti hyvinvoinnista. Henkilöt, jotka kärsivät hermostuneisuudesta ja stressistä, hyötyvät siten valkosipulista.

garlicMitä muuta?
Valkosipuli puhdistaa kroppaa ja taistelee parasiittejä ja matoja vastaan. Se tehostaa myrkkyjen poistumista, mikä auttaa diabeteksen ja verisuonitautien kehittymistä. Se vahvista immuunijärjestelmää, estäen flunssan ja muiden hengitystiesairauksien tulemisen. Se tappaa vapaat radikaalit ja antaa tilalle paljon vitamiineja ja mineraaleja kauniiseen ihoon.

Lue lisää seuraavalta sivulta.  

garlic-skin


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : healthylifetricks.com

Reply