Hän latasi tyttärensä kuvan nettiin. Hän ei tiennyt, että se pelastaisi tyttären hengen!

Vanhemmat tykkäävät kehuskella lapsiensa kuvilla Internetissä. Suurin osa postauksista on iloisia äitejä ja isiä, jotka kuvaavat pitkän listan lastensa saavutuksista, niin isoista kuin pienistäkin. Eikä se tule koskaan muuttumaan, sillä vanhemmat ovat ylpeitä jälkikasvustaan.

Lastensa kehuminen saa hyvin erilaisia vastaanottoja. Joskus on näitä, jotka eivät ole iloisia saadessaan lukea jonkun supersuloisesta lapsesta. Joskus lapsen kuvan lataaminen nettiin voi kuitenkin käydä lapsen pelastukseksi.


Imgur-palvelun käyttäjä latasi tyttärensä kuvan kyseiselle sivulle. Tytär näytti surulliselta ja kuvatekstissä luki ”Tyttäreni ensimmäinen kylpy ei mennyt kovin hyvin.”

1


Moni kommentoi kuvaa hymiöllä. Yksi kommentti muutti kuitenkin kaiken.

“Ovatko hänen silmänsä hieman keltaiset?” Minusta ovat, mutta koko kuva on hieman keltainen. Se ei varmasti ole mitään, mutta se voi olla oire keltataudista. Jos silmät ja iho on keltainen, on parasta tarkistuttaa asia. Olen paranoidi lastenlääkäri, siksi kirjoitan tämän kommentin.
Lapsen isä otti neuvosta vaarin ja vei lapsen lääkäriin ja kävi ilmi, että lapsella oli keltatauti. Se ei ole vaarallista aikuisella, mutta lapsella se on vaarallista. Onneksi kaikki meni hyvin eikä lapsi ole enää vaarassa.


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : imgur.com

Reply