Nämä koko maailman rakastamat suklaat ovat vaarallisia terveydellisiä! Mieti kahdesti ennen kuin syöt tai annat lapsellesi!

Muutama päivä sitten saksalainen ruoanlaaduntarkkailija – FoodWatch – ilmoitti järkyttäviä tietoja. On käynyt ilmi, että suosittu Kinder suklaa sisältää haitallisia aineita, mitkä aiheuttavat syöpää.

Testeissä on käynyt ilmi, että suklaa sisältää muun muassa tyydyttyneitä mineraaliöljyjä mitä ihmisten ei pitäisi edes syödä! Kysymys kuuluukin miten tämä aine on löytänyt tiensä lapsille tarkoitettuun suklaaseen…

kinder

FoodWatch kehottaakin myyjien lopettamaan tämän haitallisen tuotteen myymistä Saksassa. Onko tällä mitään vaikutusta? Aika näyttää. Saksalaisen järjestön lista ei pääty kuitenkaan tähän kinder-yllätykseen.

Mustalle listalle on joutunut myös Lindtin valmistama Fioretto Nougat Mini ja Sun Rice Classic Schoko-Happen suklaapatukat. Valmistajat ovat ilmoittaneet, että he valvovat tuotteitaan tulevaisuudessa, mutta painotti myös, että näitä haitallisia aineita on luonnollisesti ympäristössä ja ne joutuvat siten lopputuotteeseen.

Luuletko, että voimme luottaa heihin? Vai onko se vain yritys puhdistaa yrityksen imagoa?
kinder czekolada


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän

Reply