Ranskalainen taiteilija osoittaa loistavasti, kuinka tekniikka varastaa elämäämme meiltä

Tuomaristo pysäyttii tytön esitysksen väittämällä että hän huijaa ja huuli-synkronointi. Hän päätti osoittaa heidän olevan väärässä!

Viihdeohjelmia kuten lahjakkuutta esityksiä rikkoa suosio kirjaa. Miljoonat televisionkatsojien, ylitsevuotavan yleisö, ja tuhansia ehdokkaita haaveilee täyttäviä ja ollessa show. Motiiveja osallistuvat ovat kaikenlaisia. Useimmiten se johtuu halusta kuultavaksi yleisöä ja keuliminen hämmästyttävä lahjakkuus, kuten musiikin yksi.

29-vuotias Ukranian, Aida Nikolajczuk päätti osallistua paikalliseen painos X-Factor. Hän meni lavalle ja alkoi laulaa oman version Poliny Gagariny Song “Kolysanka”.Raati yhtäkkiä lopettaa hänen kaunis suorituskykyä, syyttämällä huuli-synkronointi. He pyysivät Avustaja laulaa samaa laulua ilman taustamusiikkia. Tyttö suostui ja suorittaa hänen laulu aivan kuten hän teki muutama minuutti aikaisemmin. Tuomariston hämmästys oli valtava. Yksi niistä nöyrästi totesi, että sen helpompi arvostella kuin se on kohteliaisuus joku. On jonkin verran perää, että. :). Se oli mahtavaa.

Pysähdyimme suorituskykyä, koska en voinut uskoa omaa korville. Se kuulosti valmiin, kaupallinen tuote.

Nähtyään videon, on vaikea olla eri mieltä tämän väitteen.

2

3


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : www.youtube.com

Reply