Mietitkö sinä koskaan, mitä ne värilliset raidat hammastahnassa tarkoittaa? Etkö? Sinun kannattaisi! Se on hyvin tärkeää tietoa!

Ravintolan ruokailijat katsoivat vastenmielisinä vanhaa ja sairasta miestä. Yhtäkkiä hänen poikansa teki jotakin mikä sai kaikki vaikenemaan.

Poika vei hänen vanhan ja sairaan isänsä ravintolaan syömään. Mies oli erittäin heikko ja kaikki tippuivat hänen käsistään. Hän ei pystynyt pitämään kiinni aterimista ja ruoka päätyi usein hänen paidalleen taikka housuihin. Toiset ruokailijat katsoivat vastenmielisinä ja kuiskailivat keskenään.

Hänen poikansa teeskenteli ettei hän nähnyt mitään. Hän oli hyvin rauhallinen ja keskittynyt isänsä. Hän ei osoittanut mitään hämmennystä tai ärsytystä. Hän vei isänsä vessaan ja pyyhki ruuat pois hänen ryppyisiltä kasvoiltaan.Hän korjasi hänen silmälasit, kampasi hänen harmaat hiukset ja käveli baaritiskille maksamaan laskua. He olivat juuri lähdössä kun yksi vieraista tuli hänen luo ja sanoi,

“Uskon että unohdit jotain?”.

Mies mietti hetken ja vastasi: “Ei, en todellakaan ei ole jättänyt mitään.”

“Mutta tietenkin teit. Unohdit jotain todella tärkeää. Olet antanut oppitunnin kaikille lapsille ja isille toivossa, että kun ne ovat vanhoja, heitä hoidetaan kunnioituksella ja rakkaudella.

Ravintolassa oli paljon ihmisiä, ja ainoastaan yksi oli huomannut uskomattomat uhraukset ja omistautumiset. Hiljaisuus otti vallan. Kenelläkään ei ollut rohkeutta sanoa mitään, siitä mitä juuri oli tapahtunut… Muista hoitaa vanhuksia kunnioituksella. Eräänä päivänä meistäkin tulee vanhoja ja ihan kuin he nyt, myös mekin tarvitsemme rakkautta ja tukea.

 

szacunek

1 2

 


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : heftig.co

Reply