Mietitkö sinä koskaan, mitä ne värilliset raidat hammastahnassa tarkoittaa? Etkö? Sinun kannattaisi! Se on hyvin tärkeää tietoa!

Tämä nälkäinen koira, otti vatasyntyneen vauvan suuhunsa ja teki jotain mitä kukaan ei odottanut! Tarinalla on aivan eri loppu…

Eräs koditon ja nälkäinen koira kuljeskeli Omanuin kaduilla (Arabian peninsula), kun se teki erikoisen löydön. Se löysi kolmen päivän vanhan vauvan, joka oli hylätty kadulle syntymän jälkeen. Vaikka koira oli hyvin nälkäinen hän ei satuttanut vauvaa. 

Koira otti vauvan suuhunsa ja vei hänet lähimpään taloon, laittoi vauvan alas ja alkoi haukkumaan kovaa. Kun huolissan olevat asukkaat tulivat katsomaan mitä on tapahtunut, he eivät olleet uskoa silmiään. Iso koira ja kylmissään oleva vastasyntynyt vauva. Ei enää sekunttiakaan tuhlatakseen he veivät vauvan sairaalaan jossa se sai tarvitsemansa hoidon.Lääkärit eivät olleet uskoa että vauva oli vielä elossa eikä pahimmassa kunnossa. He olivat samaa mieltä, että ilman koiraa tarinalla olisi erilainen loppu.

3


On uskomatonta kuinka viisaita ja hyviä eläimet osaavat olla. He osaavat osoittaa enemmän hellyyttä ja empatiaa kuin monet ihmiset.

2

Jos pidit tarinasta, jaa se kavereidesi kanssa facebookissa! 


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : mostextremenews.com

3 Comments

  1. Annamari
  2. Siidii
  3. Tuomas Heinonen

Reply