Pieni tyttö syntyi ilman jalkoja ja hänen äitinsä hylkäsi hänet kadulle. Et usko kuka hän on tänään! Hän tienaa $1000 joka päivä.

Leijonat ruokkivat ansaan jäänyttä veljeään vuosikausia. Eläinparka olisi kuollut nälkään jos muut eivät olisi auttaneet sitä!

Vuonna 2009 Tansaniassa pieni leijonanpentu jäi salametsästäjän ansaan. Se laittoi päänsä tiukan vaijerirenkaan sisään, mikä oli tarkoitettu antiloopeille. Turistit huomasivat loukkaantuneen eläimen ja ilmoittivat siitä, mutta sitä ei löydetty etsinnöistä huolimatta. 

He olettivat, että leijona oli kuollut tai että se oli tullut muiden villieläinten syömäksi. Totuus oli täysin toisenlainen. Leijonalla oli metallipanta edelleen ja se kärsi siitä. Elokuussa 2012 turistit näkivät jälleen tämän leijonan. Sitä ympäröi lauma aikuisia leijonia, jotka toivat sille ruoka…  Puiston työntekijät vahvistivat, että leijonat ruokkivat sitä säännöllisesti. Vaijerin aiheuttama vamma esti sitä metsästämästä. Jos sen veljet eivät olisi auttaneet  sitä, olisi se kuollut nälkään.lew

4


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : dailymail.co.uk

Reply