Kotiapu antoi sairaan naisen syödä hirvittävää aamiaista. Sukulaiset reagoivat heti!

Lääkärin idean ja veljen rakkauden ansiosta, näillä vauvoilla on mahdollisuus selviytyä. Tämä tarina on sydäntä lämmittävä!

Lapset ovat kallein aarre vanhemmilleen. Jos heillä on vanhempia sisaruksia niin hekin osallistuvat huolenpitoon. Joskus tapahtuu, että lapset syntyvät ennenaikaisesti tai sairaana jolloin koko perhe joutuu koetukselle. Lasten terveys ja elämä on etusijalla hinnalla millä hyvänsä. Ennenaikaisesti syntyneillä lapsilla ei ole ollut mahdollisuutta kehittyä täysin kohdussa.  
Yleensä heidät sijoitetaan keskoskaappeihin ja heidät pidetään siellä kunnes he ovat vahvempia. Uwe Ewald Uppsalasta on kehittänyt kuitenkin mielenkiintoisen idean mikä toimii!


1-uwe


Sen sijaan, että vauvat pidettäisiin keskoskaapeissa, lääkäri pyysi perheenjäseniltä apua. Vauvat sijoitetaan perheenjäsenen rinnalle! Ruumiinlämpö pitää vauvan lämpöisenä, pulssi tasaantuu ja vauva hengittää tasaisemmin. Vauvan paino nousee myös nopeammin. Perheen pöpöt eivät ole vaaraksi vauvalle ja ne saattavat jopa vahvistaa vauvan vastustuskykyä. Professori Ewaldin tavasta on tullut nopeasti tunnettu ja monet sairaalat haluavat kokeilla sitä!
Se on loistava mahdollisuus vauvoille kehittyä. Lapsen vanhempi sisarus viettää paljon aikaa pitäen pikkuveljeään lämpimänä, pelastaen samalla hänen henkensä.

expertbeacon.com

preapre_for_and_manage_the_challenges_of_parenting_a_preemie


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : facebook.com

Reply