Metsästäjät poseeraavat leijonasaaliinsa kanssa kunnes toinen villikissa ilmestyy! Sen hyökkäys oli väistämätön… (video)

Osa pitää metsästystä urheiluna tai harrastuksena, kun taas toisten mielestä se on turhaa julmuutta. Raivoa aiheuttaa erityisesti kun metsästetään uhanalaisia lajeja. Valitettavasti aina löytyy sellaisia ihmisiä, jotka eivät voi vastustaa tappamista.  

Ihmiset metsästävät säännöllisesti viihteen vuoksi koska heidän ei ole pakko tehdä sitä esimerkiksi nälän vuoksi. On vaikea ymmärtää sellaista käytöstä, julmuutta. Lohduttavaa on, että luonto tasaa tilit lopulta. Kaksi metsästäjää, jotka tappoivat leijonan ja poseerasivat ruhon kanssa, saivat todistaa tämän.


lew-pas


Kaikki metsästäjät haluavat esittää saaliitaan. Tänä päivänä ei ole välttämätöntä ripustaa päitä seinälle, vaan kuvien tai videoiden ottaminen sosiaaliseen mediaan riittää. Juuri tätä tämä parivaljakko oli tekemässä metsästysretkellä Afrikassa, mutta kun he olivat ottamassa kuvaa viidakon kuninkaan ruhon kanssa, jäi heiltä huomioimatta vauhdilla lähestyvä kissaeläin…

Hetkessä pari katui, että olivat sotkeneet villieläinten kanssa.

lew-1


Mies ja nainen juoksivat kivääreineen savannilla ja heistä oli nyt tullut leijonan uhreja. Metsästysonni oli päättynyt heidän osaltaan… Videolla kuulee naisen kirkuvan ja muutaman laukauksen ja jonkin ajan päästä leijona ilmestyy kameraan, mikä on vielä päällä…

Metsästäjistä tuli metsästettyjä.


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : youtube.com

Reply