Tämä vauva saapui juuri maailmaan. Se on niin söpö, ettet voi katsoa muualle!

7 selvittämätöntä mysteeriä, jotka voivat pelästyttää! Lue ne, jos sinua ei pelota!

Me kaikki tykkäämme katsoa rikossarjoja, jossa syyllinen kaapataan 40 minuutin sisällä ja häntä rangaistaan rikoksestaan. Ei ole täydellistä rikosta, aina on jälkiä, joita rikollinen jättää jälkeensä.

Valitettavasti oikeassa elämässä on välillä toisin. On rikoksia, joita kukaan ei voi selittää. Tässä muutama niistä:


(imgur)

desktop-1422376346


1. SS Ourang Medan.

Kesäkuussa 1947, alus Malacca Straitilta alkoi lähettää hälytyssignaaleja useille lähellä oleville laivoille. Viesti sanoi: “Kaikki kapteeni mukaan lukien ovat kuolleina makaamassa sillalla. He ovat kai kaikki kuolleet.” Sitten, hetken hiljaisuuden jälkeen sanat “Olen kuolemassa.” Amerikkalaisen laivan miehistö tuli pelastamaan ja löysi koko miehistön kuolleina, jäätyneinä outoihin asentoihin, aivan kuin ne hapuilisivat jotakin. Silver Star alkoi vetää alusta satamaan, mutta tulipalo syttyi laivan alaosissa, joten he katkoivat köyden, ennen kuin kaikki räjähti. Tähän päivään asti kukaan ei tiedä, mitä miehistölle tapahtui.

(fatosdesconhecidos)

desktop-1422376760


2. Caroline Walter.

Tämä tragedia sattui Freiburgissa, Saksassa vuonna 1967, kun Caroline kuoli 16 vuoden iässä. Hänen siskonsa kysyi kuvanveistäjältä luomaan elävän kokoisen patsaan hänen haudalleen. 148 vuoden ajan tytön kuolemasta joku on jättänyt samoja kukkia veistoksen käteen.


(imgur)

desktop-1422381361

3. Soddersin lapset.

Jouluaattona 1945 Fayettevillessa, Virginiassa, syttyi tulipalo Sodderien talossa. Mies ja neljä yhdeksästä lapsesta juoksivat heti ulos talon etuosasta. Mies halusi mennä takaisin hakeakseen muut lapset, mutta tuli levisi nopeasti. 45 minuutin päästä talosta ei ollut mitään jäljellä. Etsintöjen jälkeen yhtään luuta tai jäännettä lapsista ei löytynyt. Tuli todistajia, jotka sanoivat nähneensä lapset tulipalon jälkeen. Yhä enemmän epämääräisyyksiä ilmeni tutkinnan aikana. Vanhemmat olivat varmoja, että lapset oli kidnapattu juuri ennen kuin palo syttyi. Tähän päivään asti kukaan ei tiedä, mitä tuona kauheana iltana tapahtui.


(imgur)
desktop-1422377264

 (imgur)

desktop-1422377263

4. Hinterkaifeck.

Pienessä Bavarian kaupungissa lähellä Münchenia asui mies nimeltä Andreas Gruber, hänen vaimonsa Cäzilia, heidän leskeksi jäänyt tyttärensä Viktoria Gabriel, sekä myös heidän kaksi lastaan Cäzilia ja Josef ja heidän kotiopettajattarensa Maria Baumgartner. He kaikki kuolivat eräänä iltana vuonna 1922. Murhaajaa ei koskaan löydetty. Ainoa todiste murhaajasta oli hakku ja takka, jota tunkeutuja oli käyttänyt todennäköisesti pitääkseen itsensä lämpimänä. Outoa kyllä, poliisi väitti perheen kuolleen yöllä, mutta eläimet oli ruokittu aamulla.


(wikipedia)

desktop-1422375506

5. YOGTZE-Fall.

Günther Stoll, työtön insinööri Anzhausenista sanoi jatkuvasti vaimolleen jopa ennen kuolemaansa, että “he” tulisivat häntä varten. Hän ei uskonut miestään ja pelkäsi kysyäkin. Hänen kuolemansa yönä hän heräsi kiljumaan, että hän on löytänyt sen, kirjoitti YOGTZE tuoliin, hyppäsi autoonsa ja ajoi pois. Kolmen aikaan aamuyöstä hänen ruumiinsa löytyi ojasta moottoritieltä. Kuolinsyyntutkimus paljasti, että toinen auto oli osunut häneen ja hänet oli jätetty ojaan. Tähän päivään asti tämä on Saksan poliisin kokemista suurin mysteeri.

desktop-1422380023

 desktop-1422379694

6. Benedetto Supino.

Vuonna 1982, nuori Benedetto luki sarjakuvia, kun kirja yhtäkkiä syttyi tuleen. Hän ei kuitenkaan voinut kontrolloida tulta toisin kuin supersankarit. Kun hän nukkui, tyyny syttyi tuleen ja sähköt menivät poikki. Tutkijat eivät löytäneet syytä onnettomuudelle.


desktop-1422380928

7. The Dylatov Passin tapahtumat.

Vuonna 1959, yhdeksän kokenutta vaeltajaa päättivät mennä Ural-vuorille Venäjälle. He kaikki kuolivat. Heidän telttansa oli revitty sisäpuolelta, ja paljaat jalanjäljet johtivat metsään, josta kaksi ruumista löytyi. Etsijät löysivät kolme ruumista lisää läheltä. Kaksi kuukautta myöhemmin neljä jäljellä olevaa ruumista löytyi 75 metrin päässä, rotkosta. He olivat puettuina vaatteisiin, jotka tutkijat olivat löytäneet aikaisemmin. Kukaan ei voi tietää todellisia tapahtumia siellä.desktop-1422378635


desktop-1422378636

Millainenkohan CSI tiimi voisi ratkaista nämä tapaukset nopeiten.


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän

2 Comments

  1. Robin Pörhö
  2. Aarne

Reply